Jag Är En Hund!

Enligt det kinesiska horoskopet så är jag tydligen född i hundens tecken!!
Och när jag läste "förklaringen" tillh ur en sådan person är så stämde det väldigt bra in på mig ...
Så jag tänkte lägga upp det här, så kan alla som är födda typ 1994 kolla om dom också känner igen sig =P
Och vem vet ... kanske lära sig lite mer om mig på samma gång =P


Hundar är ärliga, utåtriktade och vänliga. De är extremt beskyddande mot sig själva och sina älskade. Med deras passion för rent spel och ärlighet tvekar de aldrig att rädda dig gång efter gång. Även en hund kan göra fel men han vilar inte förrän har gjort rätt för sig igen. De är sanna humanister och vilar inte innan världen är räddad.

Status imponerar inte på en hund. Med dess skarpa ögon för personer ser de igenom alla försök att glänsa. De är väldigt privata och gillar inte att man lägger sig i deras privatsaker. Om du lyckas vinna deras förtroende öppnar de upp sig totalt.

När en hund väl har klassat dig i en av dess kategorier, ändrar han/hon sällan denna uppfattning. Det är få personer som hamnar utanför en klassificering. Hundar ser saker antingen i svart eller vitt. Antingen är du en vän eller så är du en fiende. Lyckligtvis är de bra på att bedöma personer.

Hundar är toleranta mot sina vänner. Innan en hund accepterar dig som en vän har Ni genomgått en massa träffar och konversationer. Om du lyckas ta dig genom detta nålsöga har du en vän för livet. En hund ställer alltid upp för sina vänner i nöd och i lust.

När det är tid för det arbetar hunden mycket och hårt. Trots det vet han/hon hur man skall få tid för familjen och vännerna. Hundar är lekfulla och gillar att roa sig själva och andra. Undvik att såra dem eller tala illa om dem då de har lätt för att bli sårade. Lika snara som de är på att bli ledsna blir de glada igen. Hundar är intelligenta och välbalanserade individer. Med deras stabila livssyn blir de bra jurister eller psykologer. De är personer som vet hur man behåller en hemlighet. Du kan lugnt anförtro dem en hemlighet. Hundar skyddar vad som är deras och har höga moraluppfattningar. Hem och familj kommer först i en hunds liv. För att få detta arbetar de hårt och målmedvetet!
Kommentarer
Postat av: Mia

svar: TACK sötnos! :D<3

2010-03-11 @ 20:14:33
URL: http://miamupp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0